Dit zijn wij

Dit zijn de mensen die DebiCare tot een succes maken:


Martijn Krans

Martijn is algemeen directeur van DebiCare en woont in Den Haag. Hij heeft zelf 2 kinderdagverblijven gehad in Den Haag en weet daarom als geen ander hoeveel werk het voeren van een dergelijke kindadministratie kan zijn. De keuze om de kindadministratie uit te besteden, was destijds dan ook snel gemaakt. Inmiddels heeft Martijn zijn kinderdagverblijven verkocht om zich geheel te kunnen richten op DebiCare.
LinkedIn Martijn

Jos van Santen
Jos is commercieel directeur van DebiCare en kent het bedrijf en de eindadministratie als geen ander. Al vanaf 1979 is zij werkzaam in de branche en haar jarenlange ervaring maakt dat zij u van gedegen advies over het voeren van een overzichtelijke eindadministratie kan voorzien.Jos is daarnaast ook moeder van vier kinderen en in haar vrije tijd werkt ze als vrijwilligster bij de plaatselijke voetbalvereniging. 
LinkedIn Jos

Kim Bomius
Kim is accountmanager bij DebiCare en doet doet dit al 10 jaar met veel plezier. Daarvoor heeft zij gewerkt als Office Manager bij PriceWaterhouse Coopers. Kim is getrouwd en moeder van drie kinderen.
In haar vrije tijd sport ze veel en is ze nauw betrokken bij de sportclubs van haar kinderen.

Annemieke Ooijendijk
Annemieke is accountmanager bij DebiCare en doet dit al 10 jaar met veel plezier. Annemieke heeft Communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en heeft daarnaast 3 jaar gewerkt bij Kids Consult. Zij is getrouwd en heeft drie kinderen. In haar vrije tijd staat ze graag op het hockeyveld en moedigt ze haar kinderen aan tijdens sportevenementen.LinkedIn Annemieke

Karin Heugens
Karin werkt al ruim 8 jaar bij DebiCare als accountmanager, waar zij net als de andere accountmanagers haar eigen kinderopvanginstellingen in beheer heeft. Karin is daarnaast moeder van twee kinderen en brengt haar vrije tijd graag met hen door. Karin is bovendien regelmatig te vinden op de manege.

Stanley Husen
Stanley werkt sinds twee jaar als accountmanager bij DebiCare. Hiervoor heeft hij gewerkt in de logistiek en is hij  pedagogisch medewerker geweest bij een buitenschoolse opvang in Rotterdam.
In zijn vrije tijd voetbalt hij en maakt hij graag verre reizen met zijn vriendin.
LinkedIn Stanley

Sven Weeda
Sven is vanaf januari 2017 werkzaam als accountmanager bij DebiCare. Eerder werkte hij ook al vijf jaar als accountmanager bij DebiCare, maar tussentijds is hij tijdelijk werkzaam geweest in de ICT. Sven heeft tevens gewerkt bij defensie waar hij twee keer is uitgezonden naar Afghanistan. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en maakt hij verre reizen met zijn vriendin.
LinkedIn Sven

Scarlett Kraak
Scarlett werkt sinds april 2017 bij DebiCare als accountmanager. Hiervoor was zij werkzaam als accountmanager bij Partyservice Nederland en was zij verantwoordelijk voor haar eigen evenementen locatie. In haar vrije tijd sport ze graag en maakt ze graag mooie reizen met haar vriend.
LinkedIn Scarlett

Wendy van Keerberghen
Wendy werkt sinds een aantal maanden bij DebiCare als telefoniste / administratief medewerkster. Hiervoor heeft Wendy bijna 28 jaar gewerkt in de financiële wereld. Zij is getrouwd en heeft een zoon. In haar vrije tijd is zij betrokken bij diverse activiteiten op de school van haar zoon, maar ook gaat ze graag op pad met haar gezin en hun hond.

DebiCare Nederland BV

0180 - 555 911
06 - 18 54 99 34
info@debicare.nl

Adres
Pesetastraat 48
2991 XT Barendrecht

“Je spaart tijd, je spaart geld, je werkt efficiënter. Het is makkelijker omdat je het uitbesteedt, makkelijker het gezicht naar de ouders toe”